החזון
קידום הכנת היין בישראל לחובבים ומקצוענים כאחד ע"י הקמת תשתית תמיכה מרכזית בכל תהליכי הכנת היין
 

הכירו את צוות הפורטל  


 

ישראל זכות מייסד האתר

בן 34 מנתניה, בעל תואר שני במנהל עסקים ניהול מערכות מידע וטכנולוגיות. "ביום" ישראל בעל עסק לייעוץ מערכות מידע, ארגון ושיטות ויזמות ו"בלילה"  מכור להכנת יין. לתחום היין נכנס בשנת 2008, כאשר אביו פתח יקב חדש (יקב זכות) לאחר עשרות שנים של עשיית יין בייתי – ובאופן טבעי נכנס ישראל לעולם המופלא של הכנת היין.  את הידע צבר  בעיקר בעזרת לימוד עצמי והנסיון ביקב של אביו. האתר הוקם ב 2009 כבלוג מאמרים בנושאים השונים הקשורים להכנת יין ובעקבות הביקוש הרב, החליט ישראל להרחיב את הבלוג לפורטל במטרה לתת מענה לכל העוסקים בתחום וכן לפתוח את התחום לגולשים חדשים. ב 2011, צירף לצוות את תומר איסרוביץ אשר אחראי, בין היתר, על כתיבת מאמרים, הדרכה בוידאו וניהול הפורום.

 

תומר איסרוביץ' כותב ראשי, צלם ומנהל הפורומים

בן 24 מקריית חיים, הנדסאי מכונות (מכטרוניקה) בהכשרתו ולמדן בהווייתו. סבו יוסף (אוצה) ז"ל היה במולדתו רומניה יינן וסוחר יין במקצועו ובתקופה הקומוניסטית שלאחר מלחה"ע ה-2 עבד ביקב בבעלות ממשלתית. עם עליית המשפחה לארץ בשנות ה60 המיר הסבא את מקצוע לפועל ייצור בתלמה אך המשיך יחדיו עם בניו (דודו ואביו של תומר) לעשות יין מוסקט בבית בטכניקת "עולם ישן", לשימוש המשפחה וחברים. ב2007 רכש אחיו של תומר ציוד בסיסי לעשיית יין ושנה לאחר מכן ביקש תומר להשאיל את הציוד ולנסות גם כן וכך התחיל כל הסיפור. מלבד עשיית יין, תומר עוסק בבישול מגיל צעיר מאוד, אפיית לחמים בתסיסת שאור ומכין גבינות מתיישנות שונות. כיום ממשיך תומר את לימודיו האקדמיים לתואר ראשון בהנדסת מכונות ושאיפתו לעתיד היא להקים יקב קטן שמתמחה ביינות פרמיום אדומים, לבנים ויינות קינוח.

   

 

סגור לתגובות.