מרץ 01, 2021
חדשות הכנת היין
"יינות טבעיים" (Natural Wines) , גימיק שיווקי או אמיתה?...
טרואר – מה משפיע יותר על היין, אתר הכרם או הClone?...
שוק היינות המתוקים מתעורר לחיים עם טויסט – וודקה עם יין לבן תוסס, פורט רוזה, קוניאק עם מוסקטו...
האם הודו היא סין הבאה מבחינת שוק צרכני יין?...
המהפכה הרובוטית מגיעה לכרם – Wall Ye – הדלייה, ניטור ואפילו בציר ידני רובוטי!...
אודות
צוות הפורטל
פרסום בלוח הכרמים
פרסום בפורטל
מדריך להכנת יין
ייעוץ וליווי אישי
הכנת יין בארבעה שלבים
הכנת יין – מורחב
מתכונים להכנת יין וליקרים
סרטוני הדרכה להכנת יין
מחשבונים להכנת יין
ציוד להכנת יין
חנות לציוד הכנת יין
סניטציה וניקיון
חומרים
קראשרים ומסחטות (מגרסות וPress)
דמיג'אנים ומיכלי תסיסה ויישון
העברת יין, שפייה, ביקבוק ופיקוק
יישון
כלים שונים
הכנת יינות פרי וליקרים
פעילויות
פורום הכנת יין
הקהילה בפייסבוק
לוח הכרמים בישראל
בתיכנון
בדיקות יין
סדנאות
אירועים
מועדון יצרני יין
צור קשר
Home
זכות ישראל
זכות ישראל
הכנת היין בראשי פרקים חלק א
זכות ישראל
19/12/2009
0
0
תקציר הכנת היין
הכנת היין בראשי פרקים חלק ב
זכות ישראל
19/12/2009
0
0
תקציר הכנת היין
זני ענביי יין
זכות ישראל
15/08/2010
0
0
בחירת הענבים
סניטציה (ניקיון וחיטוי)
זכות ישראל
05/03/2010
0
0
תכנון והכנה
ציוד להכנת יין – חלק א
זכות ישראל
15/01/2010
0
0
תכנון והכנה
ציוד להכנת יין – חלק ב
זכות ישראל
05/02/2010
0
0
תכנון והכנה
חישוב כמות הענבים
זכות ישראל
01/01/2010
0
0
תכנון והכנה
עיצוב תווית
זכות ישראל
30/11/2009
0
0
תהליך הביקבוק
זכות ישראל
30/11/2009
0
0
יין צעיר
זכות ישראל
30/11/2009
0
0
1
2
»
Re: עד מתי צריך לבקוע את הכיפה/הכובע?
08/ספט/16 - 9:27 pm
Re: יין חמוץ
20/יונ/16 - 1:08 pm
יין שהחמיץ תיקון ע"י חצץ
28/נוב/15 - 11:22 pm
שפיה בחבית
28/נוב/15 - 11:16 pm
Re: תחליף לבי-סולפיט, ועוד
26/אוק/15 - 4:09 pm
Login
Welcome!
Log into your account
שם משתמש או כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
|