ג’ק קלר משלב בכתבת הבלוג האחרונה שלו 2 דברים נפלאים בפני עצמם, תותים ושוקולד.
רבים מחשיבים את יינות הפרי המשלבים שוקולד,במיוחד יינות קינוח כ”הגביע הקדוש” בפוסט ניתן למצוא מספר טיפים (דיי נדירים למעשה) לגבי השימוש באבקת קקאו בתהליך הכנת היין מבחינת סוגים (הולנדי וטבעי) ומציין מהן הכמויות הדרושות להשגת יין מאוזן,עשיר וללא מרירות.
קקאו בצורתו האבקתית מכיל כמות גדולה מאוד של אנטי-אוקסידנטים , בריא מאוד!
“יינות טבעיים” (Natural Wines) , גימיק שיווקי או אמיתה?
למרות גידול בתנועת יצרני “יינות טבעיים” בצרפת ואיטליה שם יקבים רבים מתהדרים בה…