מוצר חדשני מבית הנסן המיועד לשוק היינות הלבנים ורוזה לוקח אותנו צעד אחד קרוב יותר לתסיסה ספונטנית ללא סיכון אך מלוא התרומה לארומה וטעם בעזרת מוצר שמרים קפוא בשם FrootZen המכיל Pichia kluyveri שמר בר הנפוץ בתסיסות ספונטניות ותורם בפני עצמו ארומות פרותיות במיוחד. לאחר הגעת התסיסה ל4% אלכוהול השמרים ה”רגילים” (מזן סקרומייסס סרויסיה) המועדפים על היינן מוספים ,משתלטים ומסיימים את התסיסה האלכוהולית.
.
“יינות טבעיים” (Natural Wines) , גימיק שיווקי או אמיתה?
למרות גידול בתנועת יצרני “יינות טבעיים” בצרפת ואיטליה שם יקבים רבים מתהדרים בה…