New World Winemakerblog

מביאים לנו כתבת בלוג בנושא המוצרים היעודיים המיועדים לשלב הידרציית השמרים –  הכנת סטרטר.

בכתבה מוסבר למה מוצרים אלו חשובים להבטחת בריאות השמרים, השגת תסיסה איכותית, יצור מוגבר של תרכובות ארומטיות והפחתת יצור תרכובות גופרית (סולפידים) וחומצה נדיפה.

לכתבה

 

לכתבה המתורגמת לעברית (יתכנו עיוותים לשוניים בשל תרגום שגוי).

Check Also

“יינות טבעיים” (Natural Wines) , גימיק שיווקי או אמיתה?

למרות גידול בתנועת יצרני “יינות טבעיים” בצרפת ואיטליה שם יקבים רבים מתהדרים בה…