ארומת היין היא מרכיב מרכזי באיכותו.

יין מיושן בחביות עץ בכדי להעצים את טעמו, ניחוחותיו ומורכבותו על ידי העברה של תרכובות מן העץ ליין ולאפשר חימצון באופן מבוקר.

בכתבה זה תוכלו ללמוד על זני עץ האלון השונים,

מאילו תרכובות מורכב העץ , אילו תרכובות הוא תורם ליין וכיצד הוא משפיע על איכות היין.

קראו כאן את המאמר

לגירסה המתורגמת לעברית (יתכנו עיוותים לשוניים)

 

 

 

 

 

Check Also

“יינות טבעיים” (Natural Wines) , גימיק שיווקי או אמיתה?

למרות גידול בתנועת יצרני “יינות טבעיים” בצרפת ואיטליה שם יקבים רבים מתהדרים בה…